El passat 4 d’abril va tenir lloc a l’Espai Jove La Fontana la presentació oficial de la UJEC, la Unió de Joves Extutelats de Catalunya (www.ujec.cat). L’acte va comptar amb la presència de responsables de l’Administració, professionals, acadèmics i investigadors, entre altres.

El grup de joves que conformen la junta directiva de la UJEC van presentar el full de ruta de l’organització davant d’un auditori ple de personalitats destacades. Cal destacar que el president de l’entitat, el Giyaur Rahman, forma part de la Comissió Promotora del projecte CALEAMI.

També es va dur a terme una taula rodona que va comptar amb la presència de personalitats destacades de l’àmbit de la infància i l’adolescència tutelada i extutelada, entre elles Josefina Sala Roca, investigadora del grup IARS de la Universitat Autònoma de la Barcelona i  membre de la Comissió Promotra del projecte CALEAMI. Alhora, també hi va participar un dels membres de la junta directiva de la FEPA, organització que -juntament amb el grup de recerca IARS- lidera el projecte CALEAMI.  

Finalment, l’acte va permetre posar de manifest la importància i la responsabilitat que, a partir d’ara, tindrà la UJEC com a entitat representant dels joves extutelats de Catalunya. Des del projecte CALEAMI els hi oferim tot el nostre suport. Ànims UJEC!