L’equip del projecte CALEAMI ha aturat la realització d’entrevistes amb joves que va iniciar la tardor passada a causa de l’estat d’alarma en el qual es troba el país. Tot i això, les persones implicades continuem treballant des de casa i estem a disposició de totes les persones que ho necessitin via correu electrònic o via telefònica.

El passat mes de novembre l’equip va començar la recollida d’informació. Des de llavors s’han realitzat un total de 39 entrevistes amb joves tutelats que estan a punt de fer 18 anys per recollir les seves sensacions i opinions sobre el procés de transició.

Els joves agraeixen molt la participació en el projecte perquè poden aportar la seva experiència i perspectiva i d’aquesta manera contribuir a millorar la situació dels i les joves tutelats i extutelats.

Per altra banda, volem agrair la col·laboració dels centres, dels EAIA, dels SIFE i dels ICIF que han participat fins al moment. Sense vosaltres el projecte no seria possible! Esperem poder continuar col·laborant tan bon punt la situació millori.

Finalment volem agrair especialment la tasca que fan els educadors i educadores dels centres de protecció a la infància i dels recursos per a joves extutelats que, malgrat la situació que viu el país, continuen desenvolupant la seva feina amb la finalitat de garantir la millor atenció als infants i adolescents.